Sider

onsdag 26. november 2008

Når det tar veldig av ...

Av og til (eller ganske ofte, vil noen påstå) blir prosjektene mine mer omfangsrike enn jeg hadde sett for meg. Denne gangen ble jeg inspirert av den superenkle, men veldig stilige blokken i AnnAKa sin adventsløper i Quiltemagasinet 4/08. Så jeg skar iveg av hjertens lyst i flere fargekombinasjoner, både advent, rød jul og trendy svart jul.
Noe må definitivt ha klikka i utregninga mi... for jeg har opplegg til mye mer enn jeg egentlig hadde sett for meg. Men gøy er det uansett. Jeg setter sammen løper og duk i litt andre kombinasjoner og størrelser enn i bladet, og har fortsatt andre kombinasjoner i hodet. Og blokker så det holder for å prøve ut i både store og små produkter (sukk).
Oppsummering og konklusjon: Dette er ikke ferdig ennå!

3 kommentarer:

Ingun sa...

Det blir nok mange fine julepresanger her

Mia sa...

Hej Anne!
Dem blir så fina mina teppe. Har sett på dem ordentligt nu....Håller på med det rosa teppet nu, hoppas å det färdigt till Køpenhamn.....Dem är så fina din advents och juldukarna. Lycka till på søndag.
mvh
Maria Dahl

Sigrun sa...

Om det ikke blir ferdig til jul i år så kommer det flere år hvor jul skal feires. Og det er ei lekker blokk som kan brukes på mange måter. Bare fantasien som setter en stopp her.