Sider

fredag 19. mars 2010

Frihelg! Årsmøtehelg!

Nå er det årsmøtehelg i NQF! Det har vært merkbart i forhold til at det er noen deadlines å forholde seg til - kjekt å få ting ferdig, i hvertfall ferdig quiltet...
Det har vært mye fint innom maskina mi de siste ukene. Jeg viser en smakebit av et par av de aller siste. Noe mer ligger på flickr, og noe har jeg ikke fått spurt om lov til å vise, så da får det være.
Dette er Eira B.B (ingen blogg) sitt teppe med åpne kuber, sydd på kurs med Helle Løvenskiold hos Kathrines Quilte Stue. Veldig morsomt kurs - men jeg må tilstå at mine kuber fortsatt er under arbeid (de ligger pent i boksen sin og venter på påskeferien, for å være ærlig), mens Eira altså er ferdig!!

Jeg prøvde å framheve den tredimensjonale effekten /eske-følelsen i de åpne kubeformene ved hjelp av quiltingen.


Her er Dresden Plate-blomster, som Anne-Karin S. (ingen blogg) har sydd.

Hun ønsket seg et design som ikke var for snirklete, ikke looper, blant annet... og hun hadde sett seg ut en bred kabel til ytterramma. Den ble veldig dekorativ, men den synes ikke så godt på dette bildet. Ellers liker jeg effekten av de sirklene som dannet seg som sekundærmønster da jeg quiltet gitteret.

Men nå er det som sagt frihelg - og årsmøtehelg, og jeg tar en tur dit, jeg også. Jeg gleder meg til å se utstillinger, ta meg god tid i butikkene - få med meg masse impulser og ny inspirasjon, treffe kjente... så da sees vi kanskje? Uansett, god helg til alle, enten dere er på årsmøtet eller har annet å finne på!

3 kommentarer:

Magia da Inês sa...

Olá, amiga!
Conheci seu cantinho e amei!...
Lindo, criativo e aconchegante.
Seu trabalho é muito sofisticado.
Você é muito talentosa... parabéns!
Um ótimo fim de semana!
Beijinhos.
Itabira - Brasil

Blåbærtua sa...

Å så fantastisk flott! Du er bare helt utrolig med quiltingen. Likte spesiellt godt de kubene, og har veldig lyst til å prøve meg på dette. Du vet akkurat hvordan teppene skal qiltes for å få frem og understreke noe. Enhver quilt er trygg i dine hender. Virkelig flink er du! God helg!

Sigrun sa...

Gratulerer med 2. premien i NQF's konkurranse. Jeg så resultatet på NQF sin side.