Sider

lørdag 17. september 2011

Skal bli (2)

Det skal bli...
Her har jeg kommet litt lenger i prosessen med teppene med batikkinnslag. To sort/hvite tepper med batikk-kryss i blokkene (de jeg sydde på i forrige innlegg) henger klare til quilting. De skal få matchende bakstykker der blokker som ble til overs er felt inn (de henger foran quiltetoppen på bildet).

Her er fem topper til, sydd over samme lest som de jeg gjorde i vinter - sammenfoldet for anledningen og klargjort for quilting de også. Det skal bli, som sagt...
De blå stoffbitene fra ryddingen i Den Blå Boksen i vinter har blitt til et stort antall blokker (designet er hentet fra boka Cozy Modern Quilts). Jeg vet ikke ennå om det blir ett stort eller flere mindre tepper. Først må jeg telle dem og få en oversikt over hva jeg faktisk har sydd. Men - det skal bli..

Det har vært aktivitet jevnt og trutt på longarm-maskina også. Her er et glimt av vakre "Snowdays" (Crabapple Hill) som Anne Karin S. har latt meg få ha i hus.

3 kommentarer:

Litamora's Quilt & Design sa...

Så flotte arbeider! Du har litt å henge fingrene i du også :o)
Flott quilting på teppet, det er ett nydelig teppe. Har fått sett flere forskjellige varianter av det i quiltelaget også.
Ønsker deg en flott helg,
Laila

Tingelingeling sa...

Så mye lekkert. Jeg blir så glad av å se på så vakre, fine ting.
Ønsker deg fine høstdager!

Marit sa...

Du har mye spennende på gang!
Jeg ble veldig fasinert av de nydelige blåfargene...