Sider

søndag 11. januar 2009

UFO-er...

...eller påbegynte arbeider ettersom en ser det ...
Jeg ser at folk er flinke til å telle og sette opp mål for å fullføre UFO-er, gå løs på materialpakker osv, så jeg trår til jeg også. Jeg har nok å ta av i alle stadier - fra strimler og biter til ferdige topper som "bare" skal quiltes og få lukkekant. Jeg er ikke tøff nok til å telle verken det ene eller det andre, for det vil ta lang tid og avsløre stygge tall.
Jeg har valgt å starte i en ende - sommeren 2008, der jeg var i svart-hvit-grå-modus ispedd litt Lonni Rossi-stoffer. To prosjekter, der blokkene var ferdige og lå i boksen sin, har kommet fram på sybordet. Til det ene har jeg brukt mønsteret "Gemstones" fra ett av Atkinson Designs sine hefter. Det øverste bildet viser de 8 forskjellige blokktypene, på neste bilde er jeg igang med lay-out.
Det andre prosjektet er blokkene som ble igjen fra et arbeid noen vil kjenne igjen fra tidligere blogg-innlegg. Noen av dem ligger i forgrunnen på bildet under. De står for tur så snart jeg har sydd sammen "Gemstones", jeg er godt i gang!!
Så får jeg jobbe meg tilbake i tid og se om jeg får gjort noe med årgangs-UFO-ene og materialpakkene fra i fjor, i forfjor, året før der .... og forrige århundre etterhvert? De er der, jeg har sett dem...

3 kommentarer:

Merete sa...

Blir spennende å se dette ferdig, er det en topp som skal være med på kurs i Tyskland eller?

Sigrun sa...

Dette er bra Anne! Du er igang:-)). Og tenk at så flotte arbeider ikke har blitt fullført.... Jeg gleder meg til å se dem ferdige.

Hanne sa...

Så morsomt å få Ufo-følge av deg Anne :-)
Du lager så mye fint !