Sider

søndag 29. mars 2009

Smakebiter fra de siste fjorten dagene

Tida flyr fra meg. Hver dag tror jeg at i dag skal jeg rekke å oppdatere litt i bloggen. Men det skjer bare ikke. Kort referat fra siste fjorten dager: Jeg har sydd, jeg har quiltet (noe av det ligger på flickr ).
Jeg har vært på årsmøtet i NQF (ikke minst) - og der var det som vanlig mye å se på utstillinga og i butikkene. Hei og takk for sist til de jeg møtte der!!I helga har jeg hatt litt "jeg"-tid. Jeg har sydd lukkekanter og har startet med å quilte det ene "Gemstones"-teppet mitt. Det blir tett quilting og det går smått, men jeg skal kose meg med det den tiden det tar. Jeg har en foreløbig plan, men regner med at den kan endre seg underveis (snakker av erfaring her).

Sånn ser det ut i starten. Jeg skal konsentrere meg om å dele opp bakgrunnen i seksjoner og quilte med litt forskjellig linjeføring.

Fordi jeg har montert det hele på glidelåser, kan jeg fjerne det fra maskina når jeg skal gjøre et oppdrag - og sette det på igjen når det er "jeg"-tid igjen. Kjempelur oppfinnelse, de glidelåsene :)

5 kommentarer:

Merete sa...

Spennende å se hvordan du velger å quilte resten:-)

Gudveig HN sa...

Stilig teppe! Sort og hvitt er lekkert.

Sigrun sa...

Så stilig quilting, likte virkelig de rette linjene - det passa så innmari bra på quilten. Det at du fremhever rutene og ikke minst at du har brukt sorte og hvite stoff gir et kjempeflott uttrykk med en sånn quilting. Her er det spennende å følge med:-)).

Blåbærtua sa...

Takk for besøket i bloggen min. Du er virkelig god på quilting! Utrolig effekt! Nydelig!, og så passet det så godt til denne quilten. Ønsker deg en God påske!

Lappedamen sa...

Stilig teppe og tøff quilting. Gleder meg til å se resten. Liker stilen din.
Påskehilsen fra Eva på Kongsberg