Sider

fredag 4. desember 2009

Advent. Forventning

Livet gir og livet tar. Fra følelse av unntakstilstand (som blant annet førte med seg endrede planer, utsatte oppgaver og total bloggtaushet) i november til følelse av forventning i desember: Snart vintersolverv. Snart jul. Snart 2010 med alt som det bringer... Farger og quiltede former i lavkontrast rød /lilla (kfr forrige post) kan stå som symbol på adventstida. Dette blir en veggquilt når lukkekanten kommer på plass. I mitt hode er et lignende prosjekt under planlegging - i silkestoffer denne gangen, og med litt andre quilte-valg.
Vintertemperaturer, snø og rimfrost utenfor vinduet mitt...

Dette er snart det siste vi ser av sola fra vinduet mot sør midt på dagen. Velkommen tilbake i januar!
Så jeg koser meg inne. (Det er ingen hemmelighet at jeg er mer glad i vår og varme enn i vinter og kulde ...)
I morgen og søndag venter julemarkedet i Lørenskog Husflidslag. Det er mange deltakere og enda flere produkter, avgjort noe for enhver smak.. nå skal jeg snart gjøre i stand "vår" plass på markedet sammen med Ulla L.B. (ingen blogg). Vi håper å se mange kjente på Skårer Gård i løpet av helga!!

Her er en smakebit på noe av det jeg har med - beregnet på gode, varme drikker: Glass/kopp-underlag og trekk til presskanne (veldig greit å ha blokker til overs fra kvadrat-prosjektene mine når jeg skal produsere gave-ideer). Formen passer godt både til Bodum- og Ikea-varianten!

5 kommentarer:

Lise in Norway sa...

Godt å se du er i gang igjen Anne. Veggteppet ser helt skjønt ut,formelig ser blomstene komme mot meg klar til å plukke dem. Lykke til på julemessa. Her blir det 50 lag for en venninne. Etter jul må vi komme sammen å leke....

Elins systue sa...

Bare helt vakkert

Nina Lise@Mrs Moen sa...

Fantastisk quilting på de enkle kvadratene! Nydelig!

Sigrun sa...

Godt å se at du blogger igjen Anne. Håper at alt er bra med deg og dine. Denne quiltinga du har gjort her er kjempeflott. Du er kjempeflink! Ønsker deg og dine en riktig god jul!

agge sa...

Hej. Jag har för längesedan hållt på en del med quilt och jag har tittat runt på olika bloggar men jag har aldrig sett några så vackra,som många av dom du gjort. Kram Agneta i Sverige