Sider

mandag 22. mars 2010

Tilbakeblikk

...på en flott årsmøtehelg: Flotte lokaler, godt program, interessante foredrag både lørdag og søndag, og - ikke minst - fint å treffes med folk jeg setter veldig stor pris på!
Først et bilde som kan stå som symbol på en flott og variert utstilling - et glimt av noen av kandidatene til utstillingen i Birmingham, der Norge skal stille med ni gule bidrag under temaet "Colour Connection". Ellers var det mange fine bidrag både fra etablerte gjengangere og fra nykommere i de forskjellige avdelingene. Mange kjentfolk blant dem, ikke minst fra eget quiltelag.

Ellers har NQF lagt ut gode bilder av deltakere og vinnere av årets konkurranse, og her kommer linken. Flere blogger har også solid dekning, det er bare å velge i høyremenyen :) Over all forventning! (1)

Tusen takk til de som ga en stemme til min lille sol-pixel-quilt og sørget for at den skal få reise til Birmingham sammen med åtte andre! Ekstra morsomt er det at to av dem hører til samme quiltelag som meg!! Se her og her
Her er en detalj av quilten min, skrå-foto ble tatt hjemme i januarsola mens jeg jobbet hardt for å få den ferdig i tide.
Her er den i helfigur på symaskina:

... og ferdig. Fotografert rett på - og det gir et litt flatere inntrykk. (Den egner seg nok best med et skråblikk ;) )
Over all forventning! (2)
Bidraget mitt til "Ensom-tosom-tresom" ble premiert! Bilde av den og de andre deltakerne / vinnerne ligger på NQF-linken over, så jeg velger å vise noen av bildene jeg tok underveis i quilteprosessen: Jeg tok sikte på å definere en-to-tre stjerner i en og samme form som skulle symbolisere temaet - ved hjelp av forskjellig struktur i quiltingen. Det synes bedre her - - og på baksiden. Det var spennende og utfordrende å jobbe med silke på både for- og bakside.
Januarsola ga det ekstra lille lyset som får quiltingen og skinnet i silken godt fram.
Neste år er det Tromsø som er treffstedet - jeg har allerede begynt å glede meg!

6 kommentarer:

merete sa...

Gratulerer, gratulerer! Veldig artig ;-)

Miranne sa...

Gratulera med både den eine og den andre! Veldig flotte, begge to - det strenge grafiske uttrykket er så lekkert.

Tingelingeling sa...

Gratulerer så masse!!
Min beundring gjelder fortsatt!! Du lager balsam for sjelen, - i alle fall balsam for min!
Ønsker deg ei riktig fin påske!

Litamora's Quilt & Design sa...

Gratulerer så mye! Helt utrolig nydelige quilter! Det er to mesterverk du har laget :o) Lykke til med planene til neste år ;o)
Laila

Gudveig HN sa...

Gratulerer!
De er utrolig flotte, begge to!
Virkelig noen mesterverk. Det blir utrolig flotte effekter med quiltingen din på silkestoffer.

Lappedamen sa...

Nydelige arbeider som vanlig. Skulle ønske jeg hadde vært til stede og sett dem. Besøk min blogg og hent en award.