Sider

onsdag 1. desember 2010

Hvor ble høsten av?

Har høsten vært her?

Joda, den bare gikk så fort for meg. Vinteren har festet grepet, og det er 22 kalde grader ute og tid for vedfyring her inne. Hva gjorde jeg i høst, bortsett fra å quilte? Jeg tar en liten tur gjennom høsten slik den så ut for meg mens jeg jaktet på inspirasjon med kameraet i nærområdet på fjellet "vårt":

Jeg så etter hus - gamle, skjeve -

- jeg så etter husdetaljer og fant quiltemønster og tekstur -

jeg så etter farger i det grå -

og kom i rød modus


- jeg fant detaljer i detaljene -Og så startet jeg rydding i overfylt stofflager. Jeg startet med Den Blå Eska. Den fikk jeg ikke klemt lokket på, og innholdet fikk meg til å sukke tungt. Men den ble fin avkobling for meg utover høsten når jeg satte meg ned i sofaen for å Gjøre Ingenting (se på tv, for eksempel):

Etter litt kutting og skjæring til mer håndterlige størrelser ser det litt mer lovende ut. Noen skisser er klare, og jeg har gjort litt huske-notater underveis.

Nå ligger bitene klare til bruk i ziploc-poser, sortert etter størrelse og form. Jeg har tenkt mulige blokker som kan passe med de kuttene jeg har gjort. Hva de skal bli vet jeg ikke ennå, men stoffrestene er ihvertfall litt mer brukbare enn de var!!


3 kommentarer:

Marit sa...

Flotte inspirasjonsbilder med mye deilig mønster og tekstur! Du har gjort en god jobb med den blå eska. "Halvfabrikata" er veldig praktisk når inspirasjonen plutselig banker på døra. Lekre blåfarger. Hmmmmm....

dls sa...

Is the greenery with red berries kinnikinnick? I haven't seen kinnikinnick in over 30 years since I lived in Colorado, USA.

Lovely photos!

Gudveig HN sa...

Fantastiske bilder! Jeg er spent på hva de inspirerer deg til å lage.