Sider

tirsdag 6. januar 2009

Tilbake til hverdagen

Godt nytt år og takk til alle som har kommet med hyggelige hilsener, kommentarer og inspirasjon på blogg, e-post og direkte i året som gikk!
Vi har skrevet 2009 i noen dager allerede, og nå er jeg på plass i vanlig rutine etter mange fridager. Symaskin og longarm er i sving, og januar kommer til å gå som en røyk. Jeg ser blant annet veldig fram til å plukke opp nye tips på longarmkurs hos Claudia Pfeil (med flere) i Tyskland. Merete og jeg reiser ned for tredje gang nå i januar til noe som helt sikkert blir en solid vitamininnsprøytning hvis jeg skal dømme etter tidligere erfaringer.
Her er smakebiter fra en quilte-sampler der jeg har lekt med ulike måter å fylle bakgrunn i blokker og rammer med quilting. Noe kommer fra ulike bøker, f.eks. Darlene Epp, andre teknikker har jeg lært hos Claudia. Det blir nok flere samplere utover i 2009, det er en fin måte å prøve ut, øve og ikke minst kunne vise eksempler på hvordan ulik quilting arter seg på forskjellige typer vatt, for å nevne noe. I denne sampleren er vatten ganske fluffy. Belysningen jeg brukte ved fotograferingen er lav vintersol...

1 kommentar:

Anonym sa...

Så flotte ting du syr. Første gang på siden din men jeg kommer snart igjen :)