Sider

fredag 17. april 2009

På vent

Jeg har kommet litt lenger på Gemstones-quiltingen. Jeg har fortsatt noe som skal gjøres i rammen og i de svarte og grå firkantene. Men det blir siden. Gemstones har veket plassen for andre oppgaver. Men den henger nå på veggen, slik at jeg kan se den. Vi rakk en tur til Ålesund i påsken! Der fikk jeg påfyll av håndmalt silke fra søsteren min. Den har jeg hengt opp, den også, slik at jeg kan nyte synet av den når jeg hever blikket fra det jeg holder på med.
Jeg gleder meg til å lage noe av den, jeg er fortsatt inspirert av silkearbeidene jeg så før påske. Her er det duket for flere former for overflate-bearbeiding. Quilting blir det ihvertfall - og kanskje paintstiks også?


Det skinner utrolig vakkert i de stoffene....

3 kommentarer:

Lappedamen sa...

Det blir spennende å følge med på hva du vil gjøre med silken. Silke er et lekkert materiale, men ikke så godt å jobbe med synes jeg.

Lise in Norway sa...

Så flott quilting Anne. Etter konfirmasjonen til helgen nå kan jeg puste ut og da kommer jeg en tur. Tenker masse på den vite quilten din........

LeKaQuilt sa...

Hei Anne, Endelig oppdaget jeg bloggen din. Her var det mye spennende og inspirerende quilting. Jeg har også noe silke liggende, kanskje på tide å finne dem frem og lage noe. Gleder meg til å se hva du får tryllet frem. Lykke til videre med quiltingen :o)