Sider

fredag 19. juni 2009

Jeg fikk en skatt av Liv

... og hva er det her?
Jo: mange prøvebøker fra et dansk firma som leverer stoffer til stoffmaling, trykk, silkemaling, farging... bomull, lin, silke osv i et uttall kvaliteter. Ferdig kutta biter, jo!! Rektangler! Det sitter i ryggmargen på meg, når jeg ser sånt, begynner jeg å sortere lapper før noen rekker å si kake! Eller lapp, for den del.
Liv hadde fått bøkene fra en dame her i nærheten som driver stort i silkemaling, men hun tenkte at de kanskje ville få mer ben å gå på hos meg... tusen takk Liv!

Jeg har vært kjent som "ubleket" helt fra vi var unge og fattige og skulle innrede heimen, helst uten at det kostet noe. Det ble ubleket lerret over alt, og det ble noe folk fleipet med, Anne er ubleka :) - "a whiter shade of pale" og sånn. (Syttitalls sangtittel - Procul Harum hvis noen skulle lure).
Anyway - offwhite har hengt ved meg alltid siden, jeg blir ikke lei av det. Disse prøvebøkene i alle stadier av hvitt satte i gang noen ideer hos meg, så nå er jeg i gang med nytt prosjekt - arbeidstittelen er (selvironisk nok) "a whiter shade of pale" inntil videre, selv om jeg ikke vet om jeg kan kalle det det når det er ferdig?

Jeg har lagt til litt ekstra:
Snorer som ble til overs da vi pyntet på en brudekjole i fjor, stoffrester fra samme, noe tyll og chiffonstrimler... og jeg får kanskje bruk for de bøkene jeg kjøpte om diverse bearbeiding av stoffer på NQT.

Og her er noen av de tynneste stoffene i bunken. Må nok til med tynn vliselin her.


Så får jeg se hvor det bærer videre. Jeg vet ikke hvor jeg skal ennå. Helt greit for meg...

3 kommentarer:

Gudveig HN sa...

Dette ser virkelig spennende ut! Følger spent med på fortsettelsen....

Lise in Norway sa...

ÅÅÅÅÅååååååååååååååå lucky you....Ikke misunnelig jeg :-) Gleder meg til å se hvor du går hen...

sjoko sa...

Dette blir du bare nødt til å la oss følge med på....
Jeg har en hilsen liggende til deg på min blog ;o)