Sider

tirsdag 16. juni 2009

I mål (2) - quilting med variasjoner

Her er smakebiter av det som har skjedd her den siste tida. Folk syr til store anledninger, og jeg er så heldig å få noen av quiltene i hus:

Solvår H. har laget en delikat og feminin fourpatchquilt som det gjorde seg veldig med heldekkende blomstermønster på. Hege Ladderud har sydd denne spennende quilten til en konfirmant (inspirert av Rie Norums "Sweet Dreams" fra boka Quiltegleder signert Rie N. og Hilde Aanerud Krogh).
Den fikk jeg lov å customquilte - med stitch-in-the ditch rundt alle blokker og blokk-motiver, og med frihåndsquilting av blomster og bregneblader i alle fyllblokker. Pianotangenter i borden, som ikke synes på dette bildet.

Wenche Thoen har sydd en rød / sort variant av "Snapshots" (Atkinson Design) til et brudepar, og hun ønsket et heldekkende hjertedesign på quilten. Valget hennes ble "Curly Hearts", og det gjorde seg godt, både quiltedesignet og fargevalget har sterk symboleffekt.

Og enda er det flere quilter og flere bilder ... de kan den som vil titte på på flickr
Jeg er heldig som får se så forskjellige quilter og gjøre så veldig forskjellig quilting. Alle er så flotte på hver sin måte - og jeg fryder meg mens jeg holder på med hver eneste en!!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Er sååå imponert over quiltinga di.
Kjempelekkert!
Eldrid

Lise in Norway sa...

Så flotte de ble. Jammen er du rask og

Rita Tjelta sa...

Nydelig quilting *imponert*
Likte spesielt godt det mindterste bilde :)

Gudveig HN sa...

Åhhhh, noe så lekkert! Quiltingen er virkelig prikken over i-en på disse teppene her. Du er utrolig dyktig med quiltingen!!!
Teppene er fine i seg selv, men med den quiltingen blir de de reneste smykker!!! Praktfullt!

LeKaQuilt sa...

Hei Anne, Jeg har liggende en Award på bloggen min, til deg :o)

Gudveig HN sa...

En utmerkelse ligger og venter på deg på min blogg.

Lappedamen sa...

Dette var virkelig utsøkt quilting. Jeg må bare stille meg i køen av beundrere! Når jeg lager et teppe som fortjener slik quilting, blir oppdraget ditt.

Lise in Norway sa...

Hallo damen Jeg har sendt deg en award på bloggen min :-)