Sider

torsdag 5. mars 2009

Restefest (pågår fortsatt)

Mht. restelappene i Winsome-stoffer som jeg har plukket fram:
Det går framover, om ikke så fort. Men en søm eller to i ny og ne - innimellom quilting (som jeg ikke har anledning til å vise pr. i dag) og andre gjøremål - det monner, det også.
Så nå er blokker sydd og rammer kommet på ihvertfall et par tepper:

1. Denne pinwheel-quilten skal jeg gjøre litt mer på i ramma. Planen er klar i EQ6, og bitene er skåret - så kanskje til helga?

2. Her er det som ble ut av Winsome-restebitene som var 1 1/2" brede, det blir en quilt i størrelse baby / krabbeteppe. Ramma er laget av diverse restebiter tilsvarende ca en fjerdedel av en tretti-centimeter-bit.
3. Resteblokkene fra "Gemstones"-teppet har fått påfyll i form av ekstra kvadrater - og rammer med innslag av et Lonni Rossi-stoff med en del rødt og gull, som er i et par av blokkene.
Det er en hel del "kjedelige" / ensformige svarte flater i de blokkene som er brukt (det var vel en grunn til at de ble til overs i det forrige teppet) - jeg vurderer å quilte de helsvarte flatene i en kontrastfarge: Rødt gir seg nesten selv sett i forhold til Lonni Rossi-stoffet?
Ellers blir det hvitt og grått eller noe sånt + diverse relativt tett quilting. Endelig beslutning blir tatt når jeg starter quiltinga, det pleier som regel å falle på plass da :)3 kommentarer:

Sigrun sa...

Så fint at du deler tankene dine om hvordan du jobber. Du er så flink med farger. Også at du klarer og utnytte restene på denne måten til flotte quilter, jeg er kjempeimponert.

Gudveig HN sa...

Utrolig hva som kan brukes av rester når man bare kan det å sette dem sammen - og det kan du!
Spennende!

Timotei sa...

Så spennende tepper du holder på med! Du er veldig dyktig med farger synes jeg.Jeg er ikke så flink med selve quiltingen. Det er med skrekkblandet fryd jeg setter i gang med den... Det artigste er å sy på lukkekanten til slutt!